vuurtoren schilderen

Over onze schilderklussen

Naast het leveren van kwaliteitswerk wordt er optimaal ingespeeld op de wensen en eisen die u als klant stelt in de uitvoering van uw schilderklus. Koopmans Schilders BV heeft zich ontwikkeld tot een betrouwbare partner voor tal van grote en kleine schilderklussen. Voor zowel particuliere als zakelijke klanten binnen en buiten Harlingen.

Bekijk ons portfolio

Over onze schilderklussen

Naast het leveren van kwaliteitswerk wordt er optimaal ingespeeld op de wensen en eisen die u als klant stelt in de uitvoering van uw schilderklus. Koopmans Schilders BV heeft zich ontwikkeld tot een betrouwbare partner voor tal van grote en kleine schilderklussen voor particuliere en zakelijke klanten binnen en buiten Harlingen.

vuurtoren schilderen

Schilderklussen in het buitenland

Koopmans Schilders doet ook schilderklussen in het buitenland. Voor sommige opdrachten is meer nodig dan een schildersbedrijf. Bijvoorbeeld als het gaat om oplossingen voor een complex probleem of het ontwikkelen een onderscheidend idee. We zoeken naar de beste oplossing voor uw schilderklus en brengen een scherpe offerte uit. Daarbij kijken we ook alvast even naar zaken als toekomstig onderhoud. Onze binnen- en buitenschilders zijn vertrouwd met alle aspecten van professionele schilderklussen. Wij proberen met de gewenste resultaten, garanties en services een langdurige relatie met u op te bouwen.

Schilderklussen in het buitenland

Koopmans Schilders BV doet ook schilderklussen in het buitenland. Voor sommige opdrachten is meer nodig dan een schildersbedrijf. Bijvoorbeeld als het gaat om oplossingen voor een complex probleem of het ontwikkelen een onderscheidend idee. We zoeken naar de beste oplossing voor uw schilderklus en brengen een scherpe offerte uit. Daarbij kijken we ook alvast even naar zaken als toekomstig onderhoud. Onze binnen- en buitenschilders zijn vertrouwd met alle aspecten van professionele schilderklussen. Wij proberen met de gewenste resultaten, garanties en services een langdurige relatie met u op te bouwen.

VCA Gediplomeerde binnen- en buitenschilders

VCA-gediplomeerd

Alle binnen- en buitenschilders van Koopmans Schilders zijn VCA gediplomeerd. Dit houdt in dat zij een cursus hebben afgerond bij VCA Nederland

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers.VCA-gediplomeerde bedrijven voeren een beleid dat voldoet aan de ARBO-regels op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieuVeel zakelijke opdrachtgevers en particulieren besteden de schilderklus alleen uit aan binnen- en buitenschilders die werkzaam zijn binnen een VCA-gediplomeerd bedrijf.
 

AF erkend

AF-erkende schilders

Het keurmerk van AF-erkend heeft betrekking op binnen- en buitenschilders, glaszetters en afwerkingsbedrijven. Deze vakmensen zijn in het bezit van vak- en bedrijfstechnische diploma’s en laten in de praktijk zien dat ze de kwaliteiten bezitten om hun vak uitmuntend uit te voeren. 

Dit keurmerk biedt u als klant een garantie voor zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid van het AF-erkende bedrijf waar u zaken mee doet. Bij Koopmans Schilders bent u er dus van dat onze binnen- en buitenschilders uw schilderklus met optimale deskundigheid afronden.